VIDEO: Dnevnik NoveTV-nezadovoljni potrošači traže otkaz ugovora o ugradnji razdjelnika, a promjenom korektivnog faktora u 1,00 vraćaju se obračunu grijanja po kvadraturi stana


4 misli o “VIDEO: Dnevnik NoveTV-nezadovoljni potrošači traže otkaz ugovora o ugradnji razdjelnika, a promjenom korektivnog faktora u 1,00 vraćaju se obračunu grijanja po kvadraturi stana

 1. Šta je sa novcem kojim smo platili razdjeljnike ? Hoće li nam biti vraćeni. Ne grijemo se a plaćamo puno više nego kada smo se grijali.

  Sviđa mi se

 2. Po starom sistemu grijao se cijeli stan, a cijena potrošnje bila je raspoređena na cijelu godinu u istoj visini, nije bilo vlage u stanu, ponekad je bilo prevruće pa smo morali otvarati prozore na koji način se novac bacao u vjetar. Montiranjem regulatora mislila sam da ću konačno moći regulirati toplinu koja meni odgovara i pritom uštedjeti što mi je, kako umirovljenica s mirovinom manjom od dvije tisuće, još kako odgovaralo, a onda slijedeće grijaće sezone, kada su mi regulatori u cijelom stanu bili zatvoreni slijedi šok, računi i do 600,00 kuna za ne grijanje!? Već četvrtu godinu pokušavam svoj stan promijeniti za manji, bez centralnog grijanja, ali se pokazalo da je to nemoguća misija jer mali su stanovi skuplji, a stanovima s centralni grijanje vrijednost je pala i što sad, kakva sudbina čeka umirovljenike s malim mirovinama kada nemamo izbora?

  Sviđa mi se

 3. Gle tko ulaze u bolji sistem da bi ustedio a na kraju ima vece racune i shvati da nije dobio nista, tako je bilo i s digitalnom televizijom kada su nam prodali stari sistem a u EU se vec korisio novi – do kada niko nece odgovarati zbog takvih propusta???

  Sviđa mi se

 4. Cijene stanova zbog ugradnje razdjelnika su pale, slazem se, jer sam i sama sve ovo iskusila. U svakom slucaju nama razdjelnici nisu donijeli nikakvu korist, nego samo stetu, hladne stanove i visoke racune!

  Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s