MINISTARSTVO: Slijedeće ogrjevne sezone imat ćemo novu zakonsku regulativu, do tada građane nećemo kažnjavati za neugradnju razdjelnika!

ZAGREB, 13. prosinca 2016. (Hina) – Ministarstvo zaštite okoliša i energetike za sljedeću će ogrjevnu sezonu imati regulativu kojom će riješiti otvorena pitanja u toplinarstvu, a do tada neće kažnjavati građane, odgovorili su u utorak iz Ministarstva na upit Hine produžava li se rok za ugradnju razdjelnika topline.


2 misli o “MINISTARSTVO: Slijedeće ogrjevne sezone imat ćemo novu zakonsku regulativu, do tada građane nećemo kažnjavati za neugradnju razdjelnika!

  1. , ja ćću se izdvojiti iz siatema, da me neto prisiljva da moram nešto, platiti, ugraditi i da ti isti mjenjanju formule, deru nas kako zažele i kada zažele.Ako je 170,000 građana ugradilo i prevareni, što oni mogu popraviti, Nista.Ljudi se ne griju a i to onda plačaju previše.

    Sviđa mi se

  2. Poštovana, više od pola stanara nije još ugradilo razdjelnike i čekaju rasplet situacije. Ali čak i da su svi ugradili, a samo jedan nije, zar je to opravdanje da se nepravda i nasilje nastave? Vjerujemo i nadamo se da će sadašnja nova vlast uložiti sve napore da se propast sustava zajedničkog grijanja i propast vrijednosti nekretnina zaustave, a ljudima vrati pravo na dostojanstven život u ponovo toplim stanovima s uključenim radijatorima.

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s